Top Guidelines Of evo7 supplement

Although we believe that we are going to possess the money upon completion  of the supplying  to sustain operations and development for the following twelve months, the development and enlargement of our business enterprise to commercially practical levels would require the dedication of further resources to apply our company strategy which we may not have anticipated. At the moment, We've got no founded bank-funding arrangements. For that reason, if we are unable to realize proceeds from this featuring,  it is probably going that we might require to seek added funding as a result of financial loans, subsequent potential non-public offering of our equity securities, or through strategic partnerships together with other preparations with corporate associates.  The corporate is at present pursuing the setting up stage of its small business program that has a latest charge of money outlays for working expenses (“burn up fee”) of about $1,000 monthly. The business’s present-day burn level consists of minor development toward its organization prepare and in the event that no or constrained funds are raised from this giving or from other resources,  the corporate will probable not find a way to finish its small business program or produce revenues.

 The presenting will stay open up until June thirty, 2013, unless the most proceeds are gained before or we choose to quit selling our securities.  There'll be no extensions on the Presenting Period.  There is no required least variety of shares to become offered.  Since there isn't any minimum amount number of shares that has to be sold, we may possibly get no proceeds or very little proceeds from this featuring.

                There's no general public marketplace for our units, common shares or warrants and there may be no assurance that a public market for our models, common inventory or warrants will ever establish.

            We aren't a "blank Look at" company as that term is outlined in Rule 419 of Regulation C with the Securities Act of 1933, as We've got a certain company program or intent and if the amounts established out above are raised, we don't assume to merge with or receive A personal enterprise for use as being a car to get a reverse acquisition in the subsequent twelve months.

Your browser is not really supported by Google+. You'll have an outdated browser Variation or an unsupported browser kind.

The data On this preliminary prospectus just isn't full and could be altered. We may well  not click here provide these securities right until the registration assertion submitted Along with the Securities and Exchange Fee is effective.

You are able to request for cancellation right after completing payment and when merchandise has not been dispatched by then, cancellation request is authorised get more info and you'll obtain refund.

                We've got manufactured no provisions for dollars payment to our  officers and administrators as of the day of the submitting other than for professional fees for Mr. West. 

Rivals and likely competition who've increased methods and encounter than we check here do may possibly acquire goods and technologies that contend with ours or may perhaps use their better means to gain marketplace share at our cost.

Into the extent that climate or crop injury from other resources brings about a delay during the manufacture of jatropha,   it may be essential for the corporation to boost more money.

Cessation of Operations. Any cessation of functions by Borrower or Borrower admits it is actually or else normally unable to pay its debts as such debts develop into due, offered, having said that, that any disclosure with the Borrower’s means to continue as a “going problem” shall not be an admission that the Borrower are not able to fork out its debts as they grow to be due.

            We depend upon money for being derived from this offering. There may be no assurance that we will be productive in increasing the cash we involve.

Also, the Sarbanes-Oxley Act calls for, between other items, that we maintain successful interior Handle over fiscal reporting and disclosure controls and methods, together with technique and procedure analysis and tests of our internal Management more than financial reporting to permit administration and ubat kuat lelaki our unbiased registered general public accounting business to report over the usefulness of our interior Manage around money reporting.   We incur significant accounting expenditure and expend major management time on compliance-linked problems.

                We reserve the correct to reject any subscription in complete or partially or to allot to any future Trader less than the number of shares subscribed.

Top harga evo7 Secrets

For anyone who is wondering about your progress, Will not attempt to match oneself for your older brother or your best friend — they're in all probability at a different stage of improvement than you happen to be in any case. The important point to keep in mind is usually that It is OK to not become a mirror image from the person at another urinal.

Review it to ... Evidently the volume of guests and pageviews on This web site is too reduced for being exhibited, sorry.

Dietary components also influence the potential risk of building form 2 DM. Use of sugar-sweetened drinks in excessive is affiliated with a heightened risk.[forty six][47] The type of fats while in the diet plan is likewise essential, with saturated Excess fat and trans fats expanding the chance and polyunsaturated and monounsaturated Fats reducing the danger.

As a result, deficiency of insulin or even the insensitivity of its receptors Perform a central part in all kinds of diabetes mellitus.[59]

Volk TE37s seeking crisp #hondafriends #hondaintegra #hondaowners #championshipwhite #dc2integra #dc2r #potenzare002 #volkrays #te37

Adhere to the Recommendations and fill out the shape to ask for a cost-free sticker from Keds, an American sneaker brand. Note: this offer is open up only to U.S. buyers.

Ejaculation has two phases: emission and ejaculation right. The emission phase of the ejaculatory reflex is beneath control of the sympathetic nervous technique, even though the ejaculatory period is beneath control of a spinal reflex at the level in the spinal nerves S2–four by using the pudendal nerve. A refractory time period succeeds the ejaculation, and sexual stimulation precedes it

I realize, not the listing with by far the most responsible or quick to maintain autos all-around, but just Placing it in existence

Semua bangsa di dunia ini mempunyai cara perubatan tradisional masing-masing. Di Malaysia,cara perubatan tradisional mempunyai banyak jenis dan setiap kaum mempunyai caranya yangtersendiri, misalnya Melayu (bomoh atau dukun

Obtain email notification when a reply has long been designed to this subject and you are not Lively about the board.

#honda #hondacivic #eg6 #civicestilo #b18c #typeR #TE37 #volkrays #raysmsc #eg6life #eg6_life #fineglossid

Pare yang pahit ini dianggap mampu membantu sel menggunakan glukosa secara lebih efektif dan meredam penyerapan gula di dalam usus. Para peneliti di Filipina yang meneliti konsumsi pare kepada pria dan wanita check here dalam bentuk kapsul selama three bulan menemukan adanya penurunan gula darah, walaupun sedikit, tetapi konstan. Permasalahan yang muncul adalah masalah pencernaan, tapi tidak jelas apa.

Akibat tidak more info dapat menhan rasa ngilu menyebabkan pancutan air mani awal terjadi. Kedua faktor fizikal,seperti badan lemah dan kurang website bermaya, tekanan perasaan dan penat berkerja.

Ya we're preserving active... click here won't be able to hold out to rip this issue. ❌Hashtags❌ #honda #civic #eg #si #volkrays #volkracing #ce28 #skunk2 #poweredbyvtec #vtec #omp #vivid #efficiency #downstar #aem #b20vtec #honda #skunk2 #briancrower #eaglerods #wiseco #thirteen:one #255hp

ubat kuat lelaki for Dummies

#autohausmy #jdm #mobiledetailing #detailing #subiefest #subaru #wrx #sti #sv10c #menzerna #rupes #chemicalguys

This previous group incorporates more descriptions of other techniques and applications Utilized in transmutation: * The extra combination and use of solvent cars.

2018-09-29T20:24:28.112-07:00PENAWAR RESDUNG PLG MUJARAB one hundred% AKAR KAYU KELEBIHAN ANDA MENGGUNAKAN UBAT INIUBAT RESDUNG AKAR KAYU INI SUDAH DIWARISI OLEH PENGAMAL PERUBATAN ISLAM SELAMA  40 TAHUN YANG LALU. DAN IA MERUPAKAN UBAT WARISAN TURUN TEMURUN.Adakah gejala / simptom resdung ini sering menganggu aktiviti seharian lalu menyebabkan anda rasa tidak selesa? Kalau ya, cubalah penawar resdung hari ini juga. Insya Allah Blog site ini menyelamatkan mereka yang sedang mengalami masalah Resdung dan Jerawat Kronik, Batuk Berkahak, Bersin, Gatal Hidung, Bernanah dan Sakit Mata dan sebagainya berkaitan dengan resdung. Tanda-tanda Resdung1.Hidung sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.2.Gatal-gatal pada hidung,mata dan telinga terutama bila memakan ayam,udang,ketam,ikan masin dan sambal belacan.three.Bersin bila terkena habuk.four.Berkahak, banyak jerawat, kurang pendengaran/penglihatan, sakit kepala, kelemumur banyak, rambut gugur, nafas berbau (anda tidak tahu nafas anda berbau dan tidak menyenangkan rakan anda..minta nasihat ikhlas dari mereka), gatal kulit dan keputihan (wanita).Kesan-kesan Resdung1.Hilang deria bau2.Pelupa/daya mengingat lemah3.Lubang hidung bengkak dan tersumbatKeadaan ini mengganggu kelancaran kehidupan harian individu tersebut. Jika tidak dibendung, ia akan menyebabkan kerosakan kulit muka, hilang segala deria rasa dan bau, merosakan rongga dan menimbulkan bau yang tidak menyenangkan.Wallahua'aklam yang baik itu semuanya datangnya daripada Allah SWT. dan yang buruk itu datangnya daripada diri saya sendiri.Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh.!Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim Selawat serta Salam kepada Habibuna Saidina Rasulullah Muhammad solallahualaihiwasallam, Saya ingin memperkenalkan anda sejenis ubat daripada serbuk akar kayu herba tradisional untuk melegakan dan mengurangkan simptom resdung dan juga alahan kepada makanan laut.Untuk pengetahuan semua. Saya juga pernah mengalami penyakit resdung yang sangat kronik. Bersin berhari-hari terutamanya di waktu pagi selepas bangkit dari tidur dan di waktu malam, hidung gatal, mata merah, berair, dan juga diserang migrain. Sakit dan seksanya hanya tuhan saja yang tahu.Bagi mereka yang sedang mengalami penyakit seperti ini memang tak boleh nak buat sebarang kerja. Jika seseorang itu masih belajar, mereka sanggup tidak pergi kelas, mengulangi pelajaran dan sebagainya. Memang susah nak tumpukan perhatian kepada pengajian. Hendak keluar dengan kawan-kawan pun rasa tidak yakin dengan diri sendiri.Berbagai-bagai jenis ubat dan rawatan telah saya cuba sehingga menghabiskan wang mencecah ribuan ringgit. Namun semuanya tidak memberikan apa-apa kesan. Dengan takdir Allah swt. Alhamdulillah saya diperkenalkan dengan ubat tradisional ini oleh rakan saya dari Kemboja. Ubat ini mampu menyembuhkan penyakit resdung dari dalam.Setelah mencuba selama three hari, kesannya sangat memberangsangkan.

For instance your Waja market place worth is RM33K, you previously expend 10K on it, you would like to offer RM42k, the customer "adore" your modding, and he invest in it. The bank mortgage optimum was 30K, to ensure person need to spend you RM12K downpayment 

Deer Antler Velvet is A very special product or service using a extensive historical past of traditional use to advertise typical wellness.

awaiting my SPM consequence that point. Functioning as contractor.bancuh simen and plaster dinding everything. RM40 per day

The town is about one hundred fifty km (93 mi) southeast of Malaysia's money Kuala Lumpur. The Coastline for the still left side of the graphic is around the Strait of click here Malacca, the slender waterway separating Malaysia as well as the Indonesia island of Sumatra. Blue locations alongside the Coastline are tidal marshes. The good patchwork designs seen throughout the image in yellow and orange are groves of rubber, banana and oil palm trees, the dominant agricultural merchandise of your area.

- The GMP certificate certifies that processing methods to lessen cause of contaminations, combine-ups and problems are executed

He criticized In addition Galen's idea that your body possessed 4 independent "humors" (liquid substances), whose balance will be the crucial to health as well as a all-natural overall body-temperature. A positive technique to upset such a system was to insert a liquid with another temperature into your body causing a rise or minimize of bodily warmth, which resembled the temperature of that specific fluid.

You have got downloaded into your account. It'll expire in 1 working day, so increase your preferred item to the cart and read more implement it if you want/Payment web page. Uh Oh!

. #nissan #skyline #r34 #nissanskyline #skyliner34 #nissanskyliner34 #4door #forza #horizon #horizon4 #forzahorizon #forzahorizon4 #car #vehicles #rapidly #fastcars #ferrari #lamborghini #mclaren #bugatti #koenigsegg #pagani get more info #astonmartin

Though the human entire body By natural means creates antioxidants that protect against no cost radical assaults, there are often lots of additional absolutely free radicals than antioxidants current in get more info the body.

Fired up the xbox 360 to Engage in wwe 2k14 for shits and giggles. Looks like the ppv i last performed had a created AJ Designs vs produced Jeff Hardy in a very ladder match for the Paul Walker tribute exhibit.

) which was accomplished in 2005. The bridge is the most recent landmark in the town. The highway that traverses in the outskirts of the city has simplicity the journey by diverting the website traffic from downtown Muar.

The 2-Minute Rule for ubat kuat lelaki

The business can attract on a long time of encounter in the pharmaceutical field and implements this expertise in the development of its products. Xenofit thus strictly complies Together with the suggestions for sustainability und environmental safety. 

Open up-stop administration financial investment organizations are valued with the claimed net asset worth per share. Repurchase agreements are valued at Expense, which approximates truthful value.

Tambahan kepada put up "nutritious foodstuff for diabetes" yang menyenaraikan makanan bermanfaat untuk pesakit kencing manis. Satu lagi herba yang amat baik untuk pesakit kencing manis adalah zafaran. Nama Zafaran atau lebih tepat Za'afaran didalam bahasa Arab, juga dikenali dengan nama Saffron Crocus dalam bahasa Inggeris. Zafaran adalah herba yang mahal malah dipanggil sebagai herba emas. Herba zafaran adalah merupakan stigma bunga zafaran atau nama saintifiknya (Crocus Sativus).

He hypothesized a correlation of diabetic issues with other illnesses, and he discussed differential diagnosis with the snakebite which also provokes extreme thirst. His work remained mysterious inside the West until 1552, when the very first Latin edition was published in Venice.[a hundred and ten]

Kecuali ubat-ubat luka yang sudah disediakan hospital. Masih belum terlambat ke makcik saya nak hilangkan parut bedah ni?Makcik; Nak cubalah dulu macam mana, sebab sebaiknya selepas function five,six hari tu dah kena letak serbuk ni. Tapi adik ni dah lama sangat. Sebab menantu makcik pun makcik bagi dia pakai serbuk ni. Alhamdulillah memang tak nampak kesan parut, Sebab dia mula dari awal. Nampak putih saja, tak nampak hitam dan tebal macam ni. Contoh carian gambar daripada google.Dipendekkan cerita makcik ini terus menunjukan kesan pembedahan di lehernya, kesan daripada operate ketumbuhan Tiroid.Makcik; Tengok leher makcik ni nak, tak nampak pun kesan parut pembedahan kan? Saya; Masya Allah memang tak ada kesan parut lah di leher makcik, masih belum terlambat ke saya nak pakai serbuk (seakan-akan serbuk powder) ni makcik? Makcik; Nak cubalah dulu, sebab sejak akhir-akhir ni ramai sangat yang bersalin secara belah perut macam ni. Dah banyak juga ibu-ibu yang makcik bagi serbuk ni pada mereka. Alhamdulillah memang tak nampak kesan parut pembedahan.Dengan energized saya tanya makcik ni, dekat mana nak dapat serbuk ni makcik? Jawabnya serbuk powder ini ada jual di kedai sifulan  bla..bla..bla!Justeru saya terus ambil botol serbuk powder di tangan makcik ini dan baca facts di label-nya. Alhamdulillah memang selamat dipakai dan sudah mempunyai NOT daripada Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).Selesai mengurut, saya dan suami bergegas ke kedai tersebut untuk mendapatkan serbuk powder ini. Dan kami push pula menuju  ke kilang memproses serbuk ini dan meminta izin untuk beli kuantiti yang banyak dan beri pada sahabat-sahabat yang menjalani bersalin secara caesar seperti saya.Herba Serbuk Powder Mak Bidan Berikan Kepada SayaMengikut nasihat makcik, cara menggunakan serbuk powder ini hendaklah dicampurkan dengan air gamat asli. Cuci kesan luka atau kawasan luka pembedahan itu dengan air gamat (bukan minyak gamat yer, jangan tersilap).RM 8.00Kemudian tampal di bahagian sekitar tempat pembedahan itu setiap hari, buat seperti memakai bedak sejuk. Insya Allah dengan izin Allah yang Maha penyanyang kesan oeprate itu akan kelihatan seakan-akan kulit yang ordinary, malah kelihatan cantik dan tiada penampakkan kesan parut selepas pembedahan.Serbuk Powder ini juga mampu merawat luka-luka baru lain seperti terkena benda-benda tajam atau luka pembedahan yang lain. Jika berminat untuk dapatkan serbuk powder ini boleh Whatsapp Pn. Yati : 012 932 6011Semoga bermanfaat dan dirahmati oleh Allah s.w.t.Wassalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu….P/S; Coretan ini adalah berdasarkan pengalaman sebenar daripada seorang ibu dan juga Mak Bidan. Jika ianya hanya cerita direka-reka maka saya dan Mak Bidan ini pasti menjadi persoalan utama yang akan dipertanggungjawabkan oleh ALLAH SWT di hari kiamat kelak.

Lots of teenage pregnancies, that’s what. Concerning January and March 2013, a complete of 1048 teenage pregnancies had been reported in Malaysia – that’s a mean of twelve every day. So negative in proven fact that our authorities needed to phase up and address The difficulty by introducing an abstinence-only intercourse education syllabus into picked school rooms across the country.

Be sure to contact us for additonal requirements and information. Considering that we are utilizing the constrained accessibility Alibaba account, we are not able to obtain Get hold of information of opportunity prospective buyers. Consequently, when creating an inquiry to us, make sure you point out your e-mail address so that we can easily reply you. Many thanks.

*The Malaysian intercourse ed syllabus will not include things like a condom demonstration and many abstinence based plans flat out notify teens that condoms don’t perform. Investigate has proven this method discourages condom use whenever they become sexually active, and boosts the danger of STD infections.

Having a background in law, June is definitely an advocate for age-proper detailed sexuality education and learning and more info writes consistently on the subject. She is likewise the creator and host of Popek Popek, Malaysia's initial World wide web sequence on sex instruction, soon to become launched by on the net Television set network PopTeeVee. To learn more about her workshops and assignments, look at

Kepada anda di luar sana yang mengetahui insan-insan yang AMAT MEMERLUKAN yang menderita sakit kencing manis, atau yang ada simptom-simptom SAKIT KENCING MANIS...mungkin bantuan anda untuk berkongsi maklumat produk ini akan dapat membantu menceriakan hari-hari mereka selanjutnya.

2016-03-02T18:twelve:02.929-08:00BESTSELLERS KEMBOJA HERB CREAM (KHK)Krim Herba Kemboja yang mempunyai bahan campuran read more 100% daripada ramuan herba semula jadi. Seperti Beras, Pegaga, Manjakani, dan juga bahan-bahan akar kayu herba yang lain.Siapa yang tidak kenal kejelitaan, kecantikan dan kehalusan kulit wajah wanita kemboja. Rata-rata dari mereka mempunyai kulit yang sihat dan awet muda. Namun yang menjadi persoalan, apakah rahsianya? Jom ikuti here pembongkaran eksklusif ini!! . New packaging with new rate and KKM approval codeLatest pack RM59/PCTidak termasuk poslaju (RM6-Semenanjung/RM10 Sabah & Sarawak)(Old Pack)Berat 10g. Dlm 3 ~ 5 hari sudah dapat rasa perubahannya..InsyaAllahCara penggunaan sangat mudah! Hanya sapu di muka setiap malam sebelum tidur. Bismillahirrahmanirrahim…Baiklah sini saya nak cerita sikit pasal rahsia kecantikan wanita-wanita Kemboja. Ditakdirkan oleh Allah swt pada satu hari saya kenal satu keluarga yang berasal dari Kemboja. Mereka sudah lama menetap di Malaysia dengan melakukan bermacam-macam perniagaan termasuk menjual pakaian.Selepas melihat gelagat wanita-wanita mereka. Lalu terlintas dihati, cantik sungguh wanita-wanita mereka walaupun sudah berumur.Tanpa segan silu saya terus bertaya “Kenapa kulit muka makcik-makcik Kemboja ini cantik-cantik yer?”salah seorang makcik ketawa dan menjawab “Sebab orang Kemboja suka amalkan memakan herba. Jika nak kulit cantik kena makan herba asli, jika sakit pun amalkan makan herba.. insya Allah sihat dan cantik”.Makcik Kemboja yang brumur lingkungan fifty tahun ini terangkan lagi “Jika nak kulit muka nampak cantik, halus, putih dan bercahaya pun kena pakai krim muka herba”. Dengan murah hati dia berikan pada saya satu krim muka herba yang diproses sendiri untuk kegunaan sendiri. Hanya di dalam bekas yang agak “straightforward” kelihatan seperti bekas ubat kudis yang kita boleh dapat di healthcare facility.Subhanallah… dengan izin Allah hari pertama guna jerawat di muka saya mula mengecut dan sehingga ke hari ketiga guna kulit muka saya dah mula licin kerana jeragat-jeragat sudah mula hilang. Saya mula jadi yakin dan bersemangat pakai kerana kulit muka yang kusam dan tak berseri langsung dipuji suami “muka awak makin berseri dan makin putih sehingga MENAMPAKKAN URAT-URAT HIJAU DI DAHI, awak pakai produk apa?

Diabetic issues is due to either the pancreas not manufacturing adequate insulin, or even the cells of the body not responding effectively to the insulin generated.[eleven] You can find three most important forms of diabetic issues mellitus:[2]

Ideal for the seasonal changeover period of time. We strongly suggest a base layer when it truly is chilly outside the house.

 Hydromax X30 adalah alat tambah saiz zakar yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan website dan convenience pad.

New Step by Step Map For evo7 supplement

Ubat Tahan sakit dan kesan buruknya Tahukah anda apa itu ubat tahan sakit? Ubat tahan sakit ada yang dari jenis dalam keluarga (da...

Have to have to develop an account? Seems like you've got presently received an account! Make sure you sign in using your account e-mail and password beneath.

Akan tetapi, jika anda tahu anda mempunyai pra-diabetic issues, anda masih boleh melengahkan masa diabetes bermula dan mengurangkan kerosakan kepada badan anda melalui perubahan pemakanan, bersenam dan juga mengambil suplemen seperti pati Kayu Manis & Banaba yang dipiawaikan.

Pesakit diabetic issues juga memerlukan lebih banyak Asid Alfa Lipoik, sejenis antioksidan sejagat yang boleh berfungsi dalam kawasan sel-sel berair dan berlemak.

Most importantly classic therapy tactics in addition herbal energy harmonizer will be taught to Individuals take part in this therapy system. a hundred% Herbal Oil & herbal treatments and solution procedures capabilities. It even performs for MEN over 50 several years aged.

Orang tua tu punya la hangin satu badan,dia pun hon dan bagi Hello beam bagai nak rak. Mamat evo7 tu dah tak sedar dah….angin punya pasal.

From just achieving decreased blood glucose targets to advisable get more info screening for cardiovascular health conditions in people with diabetes, a more aggressive management of diabetes is advocated given that the quantities ballooned in Malaysia over here time.

Tiga lelaki meninggal dan masuk syurga. Syurga mempunyai peraturan bahawa setiap orang baik jahat maupun orang baik here akan mendapat kendera...

“Ada tiga buah kenderaan memandu melebihi had laju,sebuah Porsche 911, Mitsubishi Evo7 dan sebuah lagi read more kalau aku cakap korang mesti tak

Attain and sustain your focused blood glucose and blood pressure. High amounts of they're the key aspects that add to kidney problems. On top of that, when there is by now kidney problems with protein leaking into urine, it can be crucial to minimise this protein leak as it will result in more injury to your kidneys. This is often reached with excellent hypertension Regulate and acceptable medication.

ermm...if u need to buy waja one.8x u must get ready to take care of it appropriately.In case you missed the scheduled of maintainence, the maintainance Price will improve.Hey its a good car or truck,If you're able to sustain it correctly.Its strong,great managing also

It is really all performed Normally without having injurious chemical substances, no messy powdered "food-replacements", and no pre-packaged foods. This is the best, most successful and most healthful weight reduction Homeopathy & herbal supplements accessible. Just about every ingredient operates synergistically with every single other to help you obtain your excellent pounds and health.

#mitsubishi #ce9a #evors #evogsr #RS #GSR #evo #evolution #evo1 #evo2 #evo3 #evo4 #evo5 #mre #ralliart #4g63t #neckbreaker #streetsleeper #dailydriven #traditional #dreamcar #TE37 #keretaburukku #inventory #stockalwayslookbetter #oldisgold #alakadargarage #TEAMMUSTDRIVEANEVO 58 0

KAWALAN eating plan pemakanan adalah satu keutamaan dalam mengawal diabetic issues dan mengelakkan komplikasi kelak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15